Skip to main content

Feestcomité

In 2016 werd een feestcomité in het leven geroepen. Een representatieve mix van 11 enthousiaste personeelsleden en een al even enthousiast directielid, werkten samen een nieuw concept voor het personeelsfeest en de nieuwjaarsreceptie uit.

Personeelsfeest breekt record

Met een wekelijks berichtje werd het personeel nieuwsgierig gemaakt. Elke maand kwam een nieuw item aan bod. Via een fotozoektocht werd de locatie bekend gemaakt, dan werd het thema a touch of red, dat naar de huiskleur verwijst, bekend gemaakt. Bedoeling was dat ieder personeelslid die dag een rood item droeg. Na een promotiecampagne met flyers en affiches was het tijd voor de verkoop. Gedurende drie weken ging een verkoopteam langs bij elke dienst of zorgeenheid. De kaartenverkoop liep vlot en met bijna 500 kaarten werd een record verbroken. Op het feest zelf werden de aanwezigen verrast met een live optreden.

Leuke ideeën voor de Nieuwjaarsreceptie

Ook voor de nieuwjaarsreceptie waren er vernieuwende ideeën. Een aankleding met rode en witte ballonnen, een attentie voor personeelsleden die in 2017 net  15, 20 of 25 jaar in dienst waren en een live act die voor wat extra sfeer moest zorgen.

Lid feestcomité aan het woord